WEDSTRIJD Fenerbahce Beringen - ZVK Proost Lier  4 - 3  (2-)

DATUM 29-03-2013  21:15

DOELPUNTEN Eder (0-1), Slechten (1-1), Eder (1-2), Abdel (2-2), Pelckmans (2-3), Yazgan (3-3) en Cammalleri (4-3).

VERSLAG Beringen liep geruime tijd achter de feiten aan. Lier immers scoorde al vroeg de 0-1, doch de thuisploeg hing de bordjes in evenwicht. Dat herhaalde zich nog voor de rust. Ook na de rust klommen de gasten op voorsprong. Twee minuten stonden nog op de teller toen Beringen op 3-3 kwam. Niemand behalve de thuisspelers geloofden nog in een standswijziging. Negen seconden voor tijd lukte Cammalleri echter mogelijk het meest belangrijke doelpunten uit de geschiedenis van dit Fenerbahçe Beringen. Door deze 4-3 zege laat Beringen de laatste twee bij het ingaan van de beslissende weken op geruime achterstand (zes punten op Mechelen en zeven op Lommel) achter zich.